Τι προσφέρουμε

Στην Sarenco παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις σε προβλήματα, που ανακύπτουν από τους ρυθμιστές στροφών. Το βασικό μας πλεονέκτημα, είναι ο καινοτόμος φορητός εξοπλισμός μας. Παρακαλούμε σημειώστε, ότι ειδικευόμαστε στην επί τόπου επισκευή.

Συνεπώς, ο στόχος μας είναι να μειώνουμε το κόστος και τον χρόνο, που σπαταλώνται στους επισκευαζόμενους ρυθμιστές στροφών, στην συντήρηση και στην επίλυση / αντιμετώπιση προβλημάτων εξελίσσοντας τις υπηρεσίες μας συνεχώς και με συνέπεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Ο λόγος, για τον οποίον πρέπει να μας επιλέξετε, είναι το γεγονός, ότι η ομάδα μας αποτελείται από ειδικευμένους τεχνικούς, που μπορούν να εκτιμούν, να επιδιορθώνουν και να κάνουν την επισκευή επί τόπου. Ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες για την επισκευή καθεμίας μονάδος, εξασφαλίζοντας αξιόπιστα και ακριβή αποτελέσματα. Περαιτέρω, στην Sarenco μπορούμε να προσφέρουμε ρυθμιστές στροφών σε ανταλλαγή προσφέροντας ποικίλους τύπους και μοντέλα, κατευθείαν από το μεγάλο απόθεμά μας, ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Τελευταίο αλλά εξ ίσου σημαντικό, έχουμε διαθέσιμο ένα μεγάλο απόθεμα από ανταλλακτικά, αναλώσιμα και μη αναλώσιμα, για ποικίλους τύπους ρυθμιστών στροφών, τα οποία φυλάσσονται και χρησιμοποιούνται σε όλες μας τις επισκευές.

Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο

    Copyright Sarenco P.C. 2023 © All Rights Reserved