Ιστορία

Η Εταιρεία Sarenco P.C., ιδρύθηκε από τον κ. Λάμπρο Σαρμπάνη κατά την διάρκεια μίας οικονομικής κρίσεως στην Ελλάδα με κύριο σκοπό την παροχή ευέλικτων και καινοτόμων λύσεων στον τομέα της επισκευής των ρυθμιστών στροφών των μηχανών. Στα πολύ αρχικά βήματα, η Εταιρεία μπορούσε να παρέχει επί τόπου επίσκεψη για την επισκευή των ρυθμιστών στροφών αλλά σε κάθε μήνα, που περνούσε, μεγάλα ποσά επενδύονταν με αποτέλεσμα την γενική ανάπτυξη της Εταιρείας.

Βασικός σταθμός της εταιρείας ήταν η ίδρυση των εγκαταστάσεών μας στον Πειραιά-Ελλάδα, όπου κάθε τμήμα στηνόταν με εξαιρετικούς επαγγελματίες, που μοιράζονται όλοι το ίδιο όραμα για το μέλλον. Ο καινοτόμος εξοπλισμός της Sarenco P.C. έχει ελεγχθεί και βραβευθεί από την Bureau Veritas Greece για την καλή και αποτελεσματική του λειτουργία κατά την διάρκεια της επισκευής ενός ρυθμιστή στροφών.

Στα τελευταία χρόνια, χάριν των υψηλής ποιότητος υπηρεσιών μας, είμαστε υπερήφανοι να συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Ναυτιλιακές εταιρείες, οι οποίες μας έχουν αποκλειστικά εμπιστευθεί για την επισκευή των ρυθμιστών στροφών των δικών τους μηχανών. Η ίδρυση του τμήματος R&D το 2018 δίνει στην Sarenco P.C. ένα καθαρό πεδίο δράσεως προς το μέλλον της μηχανικής, μελετώντας, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας νέες ιδέες.

iso-9001

Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο

    Copyright Sarenco P.C. 2024 © All Rights Reserved