Οι ΕΙΔΙΚΟΙ στην
επισκευή ρυθμιστών στροφών

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλώς ήλθατε στην “Sarenco P.C.”. Η εταιρεία ιδρύθηκε με κύριο σκοπό τις υπηρεσίες γύρω από τους ρυθμιστές στροφών. Οι υψηλές απαιτήσεις της αγοράς για υπηρεσίες σε ρυθμιστές στροφών απεδείχθησαν κίνητρο για εμάς. Ο κύριός σκοπός μας είναι να παρέχουμε γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Οι τεχνικοί μας, μαζί με τον καινοτόμο φορητό εξοπλισμό της εταιρείας μας, μπορούν να παρευρίσκονται οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον ειδικευόμαστε στην επισκευή των ρυθμιστών στροφών στο σημείο που θα ζητηθεί.

Ελαχιστοποιούμε τον χρόνο που χρειάζεται για την επισκευή των ρυθμιστών στροφών, καθ΄ ότι οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν την επισκευή που θα ζητηθεί, επί τόπου. Μέσα σε λίγες ώρες μετά από την αποσυναρμολόγηση, την εκτίμηση, την επισκευή και την ρύθμιση, ο ρυθμιστής στροφών συνδέεται και ξαναλειτουργεί σαν καινούριος.

  • Εξειδίκευση στην επισκευή των ρυθμιστών στροφών
  • Αποτελεσματική, αποδοτική και οικονομική επισκευή
  • Καινοτόμες ρυθμίσεις από ειδικά προσαρμοσμένο εξοπλισμό
  • Παροχή ανταλλακτικών για αντικατάσταση
  • Τοπική αλλά και παγκόσμια υποστήριξη

Απόδοση

Όχι πια χρονοβόρες διαδικασίες. Επισκεπτόμαστε τον τόπο, όπου ο ρυθμιστής στροφών χρειάζεται συντήρηση και τα υπόλοιπα γίνονται από τους τεχνικούς μας χρησιμοποιώντας τον φορητό εξοπλισμό μας. Τόσο απλό! Συνήθως, με τον τρόπο μας η επισκευή διαρκεί λίγες ώρες, ενώ με τον παραδοσιακό τρόπο θα χρειαστούν ημέρες! Η εκτίμηση του προβλήματος γίνεται επί τόπου από τον τεχνικό μας, αντί να περιμένετε σχεδόν μία ημέρα μόνο για την εκτίμηση της καταστάσεως.

Αποτέλεσμα

Μετά το πέρας της επισκευής, ο τεχνικός μας είναι παρών, ώστε να ελέγχει την συμπεριφορά του ρυθμιστή στροφών σε πραγματικές συνθήκες και να προβαίνει στις απαραίτητες μικρορυθμίσεις. Η πιθανότητα σφάλματος ελαχιστοποιείται, καθώς ΕΜΕΙΣ είμαστε εκεί, για να εγκαταστήσουμε το ρυθμιστή στροφών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επισκευής / συντήρησης. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι υπεύθυνη για όλη την διαδικασία της επισκευής, ενώ άλλοι τεχνικοί του πληρώματος δεν εμπλέκονται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας.

Οικονομία

Παρέχουμε μία λύση κλειστής τιμής με μικρές αποκλίσεις από το αρχικό σχέδιο. Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση του ρυθμιστή στροφών και τα ανταλλακτικά, που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Δεν υπάρχει λόγος αναμονής, μέχρι ο ρυθμιστής στροφών να εκφορτωθεί από το πλοίο. Η συντήρηση / επισκευή γίνονται επί τόπου, χωρίς να υπάρχει το επίπλέον κόστος, που απαιτείται, όταν ο ρυθμιστής στροφών πρέπει να εκφορτωθεί από το πλοίο (π.χ., χρεώσεις μεταφοράς, χρεώσεις τελωνείου, καθυστέρηση στο πρόγραμμα του πλοίου και άλλα).

24/7

Η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της Εταιρείας μας είναι πάντα έτοιμη και σε θέση, για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Το πρόβλημα δεν θα σας προειδοποιήσει ποτέ, προτού κάνει την εμφάνισή του. Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η τεχνική μας ομάδα με την ευελιξία, που τής παρέχει ο φορητός εξοπλισμός της εταιρίας μας, μπορεί να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, οποτεδήποτε ζητηθεί.

Είπαν για εμάς

Διαβάστε τί είπαν οι ίδιοι οι πελάτες μας

Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο

    Copyright Sarenco P.C. 2024 © All Rights Reserved